Contact

Email

Stel je vraag of maak een afspraak

Wil je graag vrijblijvend kennismaken? Klik dan hier.

Contact Info

Openingstijden

lets get social

Reviews

Ik heb mij bij Cynthia van Upenda erg gezien en gehoord gevoelt. Cynthia is puur en vindt niet snel iets vreemd. Ik voelde mij snel op mijn gemak bij haar. Wat mij gelijk al aansprak is dat ze in de natuur werkt en daarin out of the box denkt en werkt. Daarin onderscheidt ze zich van andere therapeuten die ik heb gezien. Verder heb ik bij de sessies een soort lichtheid ervaren omdat er ook veel gelachen wordt. Dat werkte relativerend en inspirerend voor mij. Ik ben heel blij dat ik Cynthia als therapeut heb gekozen.
Anne E.
Cynthia van Upenda is super fijn en toegankelijk. Ik doe bij haar af en toe een ACT-sessie, en ik merk dat het me heel erg helpt onder ogen te zien hoe ik omga met mezelf. Soms ben ik best wel 'streng' voor mezelf, en is dat niet helemaal nodig of in lijn met hoe ik eigenlijk wil zijn. ACT helpt mij heel erg om zulk niet-bewust gedrag te zien, en na te denken over wat ik er mee wil. Daar voel ik me erg bij gesteund door Cynthia, die zonder oordeel en met veel liefde meekijkt en me helpt inzien waar de weg vooruit zou kunnen liggen.
Erieke W.
Het bijzondere aan Cynthia is dat ze haar ervaring in de GGZ combineert met de methodes van Acceptence and Commitment Therapy (ACT). Dat doet ze op een heel liefdevolle en integere wijze. ACT was nieuw voor me. Ik heb het gevoel dat de gesprekken met Cynthia me echt helpen met het vergroten van mijn zelfvertrouwen en het creëren van begrip voor mezelf en acceptatie van de dingen waar ik tegen aan loop.
J.M.