Aanbod

Kies jouw traject

coaching en therapie Upenda

'ACT for a change' Pakket

Volledig programma gebasseerd op Acceptance and Commitment Therapy (bewezen effectief). Vergroot je Psychologische Flexibiliteit: leer effectief omgaan met ongemak en leef naar je waarden. Voor nu en je toekomst. 10 gesprekken

'Just U' Pakket

Tijd voor jou en jouw persoonlijke groei. Gesprekken waarin de richting tijdens het gesprek gekozen wordt op basis van wat er nodig is in het moment. 'Just U' is een kleiner pakket: 5 gesprekken (naar behoefte uit te breiden).

voor wie

(act) coaching en therapie

Iedereen ervaart pijn en uitdagingen in het leven. Upenda is er voor Iedereen die behoefte heeft aan ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling (in Groningen en omgeving of online). Als rode draad wordt de bewezen effectieve methode Acceptance and Commitmenttherapy gebruikt (ACT).

Voorbeelden uitdagingen
Hoe groot of klein je worsteling ook is, Als je wilt leren omgaan met je worsteling, dan zit je goed!
Enkele voorbeelden:

Lees meer over de inzet van ACT onder Veelgestelde Vragen

female-drawing-sketch-on-desk-with-designing-equip-PAZLPFS.jpg

insteek sessies

wat gaan we doen

Bij de meeste (psychische) worstelingen komt het erop neer dat we verstrikt raken in moeilijke gedachten en gevoelens. Gek genoeg doen we dan vaak niet meer wat we willen. 

Onze invloed
We hebben geen invloed op wat er op ons pad komt. We kunnen opkomende gedachten en gevoelens niet controleren. Wél kunnen we leren omgaan met de aanwezige gedachten en gevoelens, zodat ze ons dagelijks leven minder belemmeren.
In de sessies leer je vaardigheden aan. Zodat je ‘psychologische flexibiliteit’ ontwikkelt. De vaardigheden zijn zowel nu, als de rest van je leven toepasbaar. We hebben dan twee dingen te doen:
1. Leren hoe we ruimte maken en loskomen van gedachten en gevoelens.
2. Duidelijk krijgen welke kant we wél op willen. 

ACT Coaching en ACT Therapie Groningen in de natuur

Persoonlijk Ontwikkel Traject

Realease website plaatje

Eenmalig

700 euro
  • Of: 260 euro per maand. Prijzen zijn excl. BTW
  • 3 maand
  • Je krijgt 7 persoonlijke gesprekken van ruim een uur
  • Tussendoor werk je aan praktische
  • Support gedurende het hele traject
  • Laat je authenticiteit écht los en ontdek wat jij wilt! Leer omgaan met al het ongemak dat opkomt als je voor jezelf kiest. Als jij vanuit je hart gaat leven. Leef de persoon die je wilt zijn: for Real en laat los wat niet helpend is hierin.

(ACT) Coaching en Therapie

Scholier en Student

Online Sessies

Coaching en Therapie in de natuur Groningen

(ACT) Coaching of Therapie

persoonlijke ontwikkeling

Wanneer is het coaching?
Coaching richt zich meestal op één probleem of doel. Het aanleren van vaardigheden richten zich met name op dit vraagstuk. Bij deze vraagstukken zijn vaak minders sessies nodig. 

Wanneer is het therapie?
Therapie richt zich op meerdere uitdagingen in je leven en is vaak complexer. Je wil de vaardigheden eigen maken, waardoor je meer tijd nodig hebt om de vaardigheden in je systeem te krijgen. Vaak vraagt dit om meer sessies dan bij een coaching vraagstuk.

In de natuur
De sessies vinden waar mogelijk in de natuur plaats. Het aanwezig zijn in de natuur helpt om uit je hoofd en in je lijf te komen. We zijn letterlijk in beweging, waardoor ook het bloed kan stromen, ook in je ‘mind’. Hierdoor kan je letterlijk meer ‘beweging’ ervaren in je mentale proces.

Toch binnen? 
Als dit echt niet bij je past, zijn er ook mogelijkheden voor gesprekken in een gespreksruimte. In Zuidlaren heb ik bijvoorbeeld een gespreksruimte beschikbaar. In andere plaatsen zijn er ook mogelijkheden. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. 

Duur sessie: 60 – 75 minuten | Tarief: €75,- per sessie (incl. btw).

rocks-g5d017cb8c_1920-min

Scholier en Student

ontdek jouw kompas

Waar wordt jij blij van? Wat vind jij belangrijk? En wat staat jou in de weg om écht datgene te doen wat bij jou past? 

Oneindige mogelijkheden..
Je bent jong en je kunt oneindig veel keuzes maken. Dat kan heel fijn zijn, maar soms juist heel overweldigend, waardoor je het helemaal niet meer weet.
Veel jongvolwassenen ervaren veel druk. De maatschappij, je ouders, het onderwijs, sociale media.. We kunnen ons met zóveel mensen vergelijken. En ons verstand doet daar een schep bovenop, want die is getraind om te vergelijken en kritisch te zijn. Hier kun je aardig in vast komen te zitten.

Je eigen ‘flow’
Wat grijpt jou vast? Laten we onderzoeken hoe je hier anders mee om kunt gaan. Onderzoeken wat voor jou écht belangrijk is en hoe je de persoon kan zijn die jij wilt zijn. 

Ontwikkel jouw eigen kompas. Leef voluit en vanuit je hart.

Duur sessie: 60 – 75 minuten | Tarief: €75,- per sessie (incl. btw).

Online ACT sessies

Online Sessies

vanuit huis

Naast fysieke sessies bieden online sessies in sommige gevallen een uitkomst. Dit kan bijvoorbeeld zijn als jij:

  • Het makkelijker vindt om je persoonlijk te ontwikkelen vanuit jouw eigen omgeving.
  • Een goed gevoel hebt bij Upenda, maar het omgeving Groningen te ver weg is.

Ook via beeldbellen zijn er genoeg mogelijkheden om alle (ACT) vaardigheden aan te leren en in het hier-en-nu te komen. Hier ondersteun ik je bij.
Zie ik jou online met een kop koffie of thee?

Duur sessie: 60 – 75 minuten | Tarief: €75,- per sessie (incl. btw).

Wat anderen zeggen

coaching en therapie Upenda