Blog

Zij had toen geen flauw idee!

Zij had toen geen flauw idee, welke zaadjes er toen werden gelegd voor alles wat ik op dit moment doe!
Alles is een proces en van tevoren weet je nooit waar jouw weg heen leidt. Ik neem je graag mee in een terugblik over het afgelopen jaar, want: Hoera!! Upenda één jaar!

Read More »

It’s okay to feel not okay

Ik voel angst. Ik wil het niet voelen. Het liefst laat ik het verdwijnen. Én ik weet inmiddels dat dit nooit zal gaan werken en het altijd bij mij terugkomt.
Een kort verhaal van herkenning en een brug naar hoe het anders kan.

Read More »

Waar we samen aan gaan werken

Ik leg je in deze blog graag uit wat de insteek van de gesprekken zal zijn en waarom, als je ervoor kiest om met mij te gaan samenwerken bij jouw persoonlijke ontwikkeling. en waarom en waarom. We gaan samen werken aan twee punten.

Read More »

De Herfst: jouw Schemertijd

De herfst doet zijn intrede, de dagen worden korter en de lichte dagen gaan over naar overwegend donkere dagen. De natuur trekt zich terug en neemt de tijd voor haar transitie. Een proces om in het voorjaar opnieuw in bloei te kunnen staan. Een proces dat tijd in beslag neemt en waarvan de uitkomst nog onbekend is.

Read More »
ACT therapie / coaching Oefeningen Upenda

ACT oefeningen, een impressie

je leren verhouden tot je gedachten, gevoelens en emoties en vervolgens: weten welke kant je wél op wil. Dit laatste gaat gepaard met actief eraan werken en ermee oefenen! In deze blog laat ik je dan vooral kennismaken met enkele oefeningen binnen ACT.

Read More »

De kracht van beschikbaar zijn

Hoe beschikbaar zijn voor een ander zoveel impact heeft. Als highlight van goede zorg werd beschouwd. Iets wat ieder mens binnen handbereik heeft. Een artikel vanuit eigen ervaring als hulpverlener in de zorg.

Read More »