Just U Pakket

Just U!

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw Persoonlijke Ontwikkeling? Of kom je steeds weer op hetzelfde punt te staan, waarbij je het gevoel hebt dat niks werkt? Ik help je om inzicht te krijgen wat écht belangrijk voor je is, wat er onbewust gebeurt én hoe je omgaat met de lastige dingen in het leven. 

Het ‘Just U’ Pakket is een kleiner pakket van 5 afspraken (uit te breiden naar behoefte) van een uur en heeft geen vooropgezet programma.
Dit pakket is daardoor meer ‘open’ om per gesprek de aandacht te richten op het thema dat op dat moment belangrijk voor je is. Voor sommigen is de behoefte er alleen al om een extern en onbevooroordeeld persoon te kunnen spreken en verhaal te kunnen doen voor meer inzicht.

Uiteraard neem ik al mijn kennis vanuit de bewezen effectieve methode Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en ervaring mee. Let wel: alleen bij het ‘ACT Volledig’ pakket doorloop je alle onderdelen, waardoor je de vaardigheden om anders met ongemak om te gaan het beste leert.

*Geen wachttijden en geen verwijzing nodig van de huisarts*

Voor wie?

Dit pakket is breed toegankelijk voor mensen die behoefte hebben aan persoonlijke ontwikkeling. Je kunt ook denken aan: zingevingsvragen, angstklachten, depressie, perfectionisme, chronische pijn, negatief zelfbeeld, concentratie problemen, klachten passend bij overspannen zijn, burn-out klachten, verslaving en fobieën.

Dit pakket is ontzettend geschikt voor heel uiteenlopende problemen en richt zich niet op de geschiedenis of oorzaak. Het gaat erom hoe jij je nú verhoudt tot alle gedachten, gevoelens en situaties die je tegenkomt. 

Spannende dingen vermijden we vaak. Vaak zijn het ook dingen die we heel belangrijk vinden en vermijding staat leuke dingen in het leven vaak ook in de weg. Welke prijs betaal jij voor wat er nu gebeurt? Zodat jij ook je dromen en wensen kan naleven? Als je wilt leren omgaan met je worsteling of meer wilt leven op een manier dat écht belangrijk voor je is, dan zit je hier goed!

Bij worstelingen die al lang en vaak terugkomen is ‘ACT Volledig’ vaak passender, zodat je de vaardigheden echt eigen kan maken.

Just U high quality

Het pakket

Gratis eerste vrijblijvende afspraak.
5 gesprekken van een uur
We werken 2 tot 3 maand samen.
Support tussen afspraken door
(wanneer nodig en vaak via WhatsApp).
Afspraken buiten in de natuur!
Naar behoefte ontvang je tools om thuis te oefenen.
✓ 15% Upenda Loyalty korting
op een retraite van Upenda-Retreats.

Investering ‘Just U’ Pakket:
Eenmalig 520 euro 
Gespreid betalen is ook mogelijk: 190 euro x3 maand

ik wil starten. en nu?

Stap 1: Klik dan hier om een paar vragen in te vullen.
Stap 2: Gratis en vrijblijvend eerste gesprek. Bij een ‘go’ plannen we direct je eerste sessie in en vindt de betaling plaats.
Stap 3: Start van jouw programma.

Locatie: De gesprekken vinden zoveel mogelijk plaats in het Slochterbos of de Baggerputten, in Slochteren. Wanneer Slochteren een grote afstand voor je is, kunnen we de gesprekken ook online middels beeldbellen inzetten.
Wil je echt graag binnen dan kan dit in Zuidlaren. In dit geval reken ik 0.30 cent per kilometer.

Hoe zou het voor je zijn als

• ‘Had ik maar..’ is een zin die jij niet hoeft te gebruiken als jij latere leeftijd terugblikt op je leven. Jij maakt op basis van je waarden je keuzes. 

• Jij weet wat écht belangrijk voor je is in het leven en waarom je doet wat je doet. Dit geeft meer energie en je voelt dat jij de regie hebt. Je leeft meer vanuit je hart en ’s ochtends heb je meer zin om de dag te beginnen.

• Je weet hoe je omgaat met ongemak en onrust. Wat je kunt doen als lastige gevoelens en gedachten voorbij komen. Hierdoor beïnvloeden ze je veel minder en kan jij je richten op wat belangrijk voor je is.

• Jij weet waar je hart van open springt en waar je blij van wordt. Waar jij energie van krijgt. Je zet stappen om dit tot uiting te brengen. Zodat jij de persoon bent die je wilt zijn. 

• Jij weet een stuk beter wat er in jouw binnenwereld gebeurt (gedachten, emoties, lichamelijke sensaties) én hoe je hiermee omgaat. Je steekt niet je kop in het zand, maar bent bereid om aan te kijken wat er op dat moment is. Hierdoor ben jij in ieder geval open en eerlijk naar jezelf toe.

Wat anderen zeggen

coaching en therapie Upenda

Het andere traject

coaching en therapie Upenda

'ACT for a change' Pakket

Volledig programma gebasseerd op Acceptance and Commitment Therapy (bewezen effectief). Vergroot je Psychologische Flexibiliteit: leer effectief omgaan met ongemak en leef naar je waarden. Voor nu en je toekomst. 10 gesprekken

Veelgestelde vragen

Het weer is juist een prachtige oefening in het oefenen met ongemak en daarin de vaardigheden leren.
Mocht het weer echt onprettig lijken (harde regen/storm), dan zoek je even contact met mij over de WhatsApp of ik met jou en besluiten we of we in plaats van de natuur ingaan, de afspraak digitaal voortzetten.

De gesprekken en het aanleren van vaardigheden kan heel goed online.
Zelf heb ik een voorkeur voor het werken in de natuur, vanwege de voordelen daarvan. Maar ook digitaal vind ik het fijn werken en hebben mijn klanten niks gemist.

Wanneer je hier klikt kom je op een formulier uit met een aantal vragen. Zodat ik deze alvast kan inlezen en kan kijken of ik de juiste persoon voor jou en jou kan helpen. Anders is het zonde voor allebei onze tijd.

Vaak is dit zo. Dan leg ik zodra ik kan contact met je om een afspraak in te plannen. Deze vrijblijvende kennismaking zal via Teams zijn (videobellen).

We gaan 3 maanden intensief samenwerken en daarin is het belangrijk dat we allebei een klik ervaren en voelen dat ik de juiste persoon ben voor jouw vraagstuk. Daarna kunnen we van start!

ACT staat voor: Acceptance and Commitment Therapy (Hayes, Wilson & Strosahl). ACT wordt ook wel een derde generatie gedragstherapie genoemd. 
ACT helpt mensen om op een flexibele manier om te gaan met de obstakels die ze tegenkomen in het leven. Zodat zij zich kunnen richten op datgene wat écht belangrijk voor ze is.  

Verschillende Zuilen
Binnen ACT wordt er gewerkt met zes verschillende zuilen. Ook wel vaardigheden. Wanneer je deze vaardigheden eigen hebt gemaakt, ervaar je meer ‘psychologische flexibiliteit’. Dan nemen gevoelens en gedachtes het niet meer van je over, maar leer je om te gaan met alles wat er op je pad komt. Zodat je je kan richten op dat wat belangrijk voor je is. 
De vaardigheden zijn verweven met elkaar. De één sluit het ander niet uit. De combinatie van de vaardigheden wordt de ACT Hexaflex genoemd.

De precieze zuilen zijn
1. Acceptatie:
ruimte maken voor de ervaring (gericht op gevoelens).
2. Defusie:
met een afstand naar je gedachtes kijken.
3. Het Zelf: flexibel omgaan met je zelf(beeld).
4. Hier en Nu: aandacht voor het hier-en-nu.
5. Waarden: stilstaan bij dat wat voor jou écht belangrijk is in het leven.
6.Toegewijd Handelen: handelen naar je waarden.

Ik gebruik ACT als rode draad door de afspraken heen. Dit, omdat ACT goed bij mij als persoon past. Ook heb ik flink wat ervaring opgedaan in de hulpverlening en met diverse methodieken gewerkt. Van alles wat ik hierin heb gezien, geleerd en ervaren neem ik mee wat het beste past bij mij als coach en therapeut En bij jouw situatie. Zodoende gebruik ik niet uitsluitend ACT.

voor wie

(act) coaching en therapie

Iedereen ervaart pijn en uitdagingen in het leven. Upenda is er voor Iedereen die behoefte heeft aan ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling (in Groningen en omgeving of online). Als rode draad wordt de bewezen effectieve methode Acceptance and Commitmenttherapy gebruikt (ACT).

Voorbeelden uitdagingen
Hoe groot of klein je worsteling ook is, Als je wilt leren omgaan met je worsteling, dan zit je goed!
Enkele voorbeelden:

Lees meer over de inzet van ACT onder Veelgestelde Vragen

female-drawing-sketch-on-desk-with-designing-equip-PAZLPFS.jpg

insteek sessies

wat gaan we doen

Bij de meeste (psychische) worstelingen komt het erop neer dat we verstrikt raken in moeilijke gedachten en gevoelens. Gek genoeg doen we dan vaak niet meer wat we willen. 

Onze invloed
We hebben geen invloed op wat er op ons pad komt. We kunnen opkomende gedachten en gevoelens niet controleren. Wél kunnen we leren omgaan met de aanwezige gedachten en gevoelens, zodat ze ons dagelijks leven minder belemmeren.
In de sessies leer je vaardigheden aan. Zodat je ‘psychologische flexibiliteit’ ontwikkelt. De vaardigheden zijn zowel nu, als de rest van je leven toepasbaar. We hebben dan twee dingen te doen:
1. Leren hoe we ruimte maken en loskomen van gedachten en gevoelens.
2. Duidelijk krijgen welke kant we wél op willen. 

ACT Coaching en ACT Therapie Groningen in de natuur