Praktisch

direct starten?

De samenwerking

Samen als een team
Je gaat een persoonlijk proces aan en een klik met mij als coach of therapeut is daarin essentieel. Na een vrijblijvende kennismaking kijken we of we het allebei zien zitten om samen te werken. Onze eerste ontmoeting vindt digitaal plaats.

Geen vast protocol
Ik stem het traject met jou af en pas ook de inhoud van de sessies aan naar jouw persoonlijke situatie en wensen. Hierin gebruik ik ACT (Acceptance and Commitmenttherapie) als rode draad. Lees meer over ACT en andere veelgestelde vragen. 

ACT therapie Groningen

het verloop

coaching en therapie

1.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Samen als een team
Je gaat een persoonlijk proces aan en een klik met mij als coach of therapeut is daarin essentieel. Na een vrijblijvende kennismaking kijken we of we het allebei zien zitten om samen te werken. Onze eerste ontmoeting kan in Slochteren (plaatsje in provincie Groningen) of via beeldbellen en duurt ongeveer 30 à 40 minuten.

2.

Aantal sessies in het traject

Het traject omvat 7 sessies van een uur. Sommige sessies zullen een uur en een kwartier duren. 

3.

Frequentie

De zeven sessies verspreiden zich over drie maanden. De sessies vinden om de week plaats, zodat je genoeg ruimt hebt om te ervaren, te ondervinden en te onderzoeken wat je tegenkomt in het proces.
Je leert vaardigheden aan. Het is aan jou om buiten de sessies ‘vlieguren te maken’ met alles wat je uit de sessies leert. Net zoals gitaarles nemen: je leert gitaarspelen niet door er alleen over te lezen en praten. Je moet het doen.

4.

holding en support tussendoor

Zoals ik eerder al noemde: we werken samen!
Tuurlijk: het is jouw proces, jouw ontwikkeling. Maar gedurende de drie maanden van het traject, heb jij mij achter de hand als je vastloopt of vragen hebt middels WhatsApp of mail contact. Juist tussen de sessies door, vind het werkelijke proces plaats waarin je ongetwijfeld van alles tegenkomt. 
(Meer over beschikbaarheid en waarom ik dit aspect zo belangrijk vind).

Coaching en Therapie in de natuur Groningen

tarief en locatie

Praktisch

Tarief

Je investering voor RealEase is 260 euro per maand.
Betaal je in één keer, dan betaal je 700 euro. 
Deze prijzen zijn exclusief 21% btw. 

Locatie

Het vrijblijvende kennismakingsgesprek is digitaal.
Daaropvolgende afspraken vinden in de natuur plaats. Het Slochterbos in Slochteren (achter de Fraeylemaborg). De afspraken kunnen ook digitaal als dit beter past.