Blog

Zij had toen geen flauw idee!
Het ontstaan van mijn praktijk! - Cynthia Kunst
Daar op de foto, had zij (ik dus) geen flauw idee!

Geen flauw idee, welke zaadjes er toen werden gelegd voor alles wat ik op dit moment doe!Β 
Alles is een proces en van tevoren weet je nooit waar jouw weg heen leidt.Β 
Soms vergeten we stil te staan en te kijken wat er allemaal al wΓ©l is gebeurt en al goed gaat. Ook ik ben geneigd om maar door te denderen en van het ene in het andere te duiken. Waarbij ik vergeet welke stappen ik eigenlijk aan het zetten ben en wat mij dat al heeft gebracht.
Ik neem jullie graag mee in dit moment waarop ik terugblik op het afgelopen jaar. Want:
π‡πŽπ„π‘π€! π”π©πžπ§ππš 𝟏 𝐣𝐚𝐚𝐫!! πŸ₯³
Β 
Door middel van een video neem ik jullie hierin mee:
Ik heb zin in alles wat er mag gaan ontstaan en wat er komen gaat en ik blik vol dankbaarheid terug op het afgelopen jaar en alles daarvoor waarin dit is ontstaan.
Waarin ik alleen invloed heb op de keuzes die ik maak, vanuit mijn eigen waarden en die passen bij het leven vanuit mijn hart.
Β 
Ben jij benieuwd wat voor jou Γ©cht belangrijk is? Wil je hier meer aandacht aan geven om dit te onderzoeken en te kijken wat je nog tegenhoudt om hier meer naar te leven?
Bekijk dan vooral mijn aanbod Coaching & Therapie Pakketten of het aanbod van de Retraites als je vooral behoefte hebt aan een paar dagen rust en tijd voor jezelf op een ontspannen manier.
Β 
✨

Over Cynthia

Ik werk met Upenda samen met mensen om ze te leren hoe zij om kunnen gaan met ongemak in het leven. Hoe lastige gedachten en gevoelens je niet in de greep houden en hoe je ruimte maakt om keuzes te maken op basis van jouw eigen waarden.Β Met Upenda vind ik het heerlijk om mensen te inspireren en ik hΓ³ΓΊ er echt van als mensen beginnen te leven vanuit hun hart in plaats vanuit het hoofd.
Lees meer over mij en mijn ervaring onder de kop ‘Over mij’.Β 

Bericht sturen of iets delen?

Meer artikelen

Cynthia Kunst

It’s okay to feel not okay

Ik voel angst. Ik wil het niet voelen. Het liefst laat ik het verdwijnen. Γ‰n ik weet inmiddels dat dit nooit zal gaan werken en het altijd bij mij terugkomt.
Een kort verhaal van herkenning en een brug naar hoe het anders kan.

Read More Β»
Cynthia Kunst

Waar we samen aan gaan werken

Ik leg je in deze blog graag uit wat de insteek van de gesprekken zal zijn en waarom, als je ervoor kiest om met mij te gaan samenwerken bij jouw persoonlijke ontwikkeling. en waarom en waarom. We gaan samen werken aan twee punten.

Read More Β»
Cynthia Kunst

De Herfst: jouw Schemertijd

De herfst doet zijn intrede, de dagen worden korter en de lichte dagen gaan over naar overwegend donkere dagen. De natuur trekt zich terug en neemt de tijd voor haar transitie. Een proces om in het voorjaar opnieuw in bloei te kunnen staan. Een proces dat tijd in beslag neemt en waarvan de uitkomst nog onbekend is.

Read More Β»