Blog

Door Cynthia Kunst

𝐌𝐚𝐚𝐫 𝐒𝐀 𝐰𝐒π₯ 𝐝𝐒𝐭 𝐧𝐒𝐞𝐭 𝐧𝐨𝐠 𝐞𝐞𝐧 𝐀𝐞𝐞𝐫 𝐞𝐫𝐯𝐚𝐫𝐞𝐧!
Gevoelens van angst overvallen mij en ik wist niet dat het nog zoveel invloed op mij zou hebben.

Ik wil die ervaring niet nog een keer!

Het voelt rot. Ik wil die angst helemaal niet. Het is een prachtige dag vandaag. Dus nergens voor nodig.. Toch? Maar ik weet ook dat ik het niet kan controleren. Mijn neiging om het angstgevoel weg te willen hebben zal niet werken. Nu niet, nooit niet.
Ik ben er bewust van, probeer lief te zijn voor mezelf en ik probeer er ruimte voor te maken. Immers.. dit angstgevoel probeert mij duidelijk te maken wat ik absoluut niet meer wil en wat wΓ©l belangrijk is voor mij. Zodat ik dicht bij mezelf blijf.

Wat eigenlijk weer prachtig is!

Γ‰n het voelt nog steeds kl*te..

Ik ben vast niet de enige die angst, verdriet, pijn of boosheid voelt en dit het liefst laat verdwijnen. Ik ben vast niet de enige die het soms echt niet kan zien als β€˜een mooi signaal van mijn lijf’ omdat het gewoon kl*te voelt en we niet hebben geleerd hoe je er dan ‘ruimte voor maakt’ πŸ‘€.

Het goede nieuws is. We zijn niet stuk!
Maar als je er last van hebt: het hoeft niet zo’n sterke invloed te hebben op je leven. Ik nodig je uit om een verschuiving te gaan maken van: de lastige situatie die je leven beheerst. NaarπŸ”œ regie over je leven, mΓ©t de lastige situatie.
Stap 1: Probeer eens op te merken wanneer je iets ervaart, wat je eigenlijk niet wil ervaren.

Behoefte aan meer tools en een echt verandering in hoe je ermee omgaat, zodat het je leven minder sterk beΓ―nvloed? Voel je welkom om het samen te doen. Wat heel passend voor je kan zijn is het ACT for a change programma. 

Misschien zie ik je binnenkort wel en gaan we er samen mee aan de slag.

Over Cynthia

Ik werk met Upenda samen met mensen om ze te leren hoe zij om kunnen gaan met ongemak in het leven. Hoe lastige gedachten en gevoelens je niet in de greep houden en hoe je ruimte maakt om keuzes te maken op basis van jouw eigen waarden.Β Met Upenda vind ik het heerlijk om mensen te inspireren en ik hΓ³ΓΊ er echt van als mensen beginnen te leven vanuit hun hart in plaats vanuit het hoofd.
Lees meer over mij en mijn ervaring onder de kop ‘Over mij’.Β 

Bericht sturen of iets delen?

Meer artikelen

Cynthia Kunst

Zij had toen geen flauw idee!

Zij had toen geen flauw idee, welke zaadjes er toen werden gelegd voor alles wat ik op dit moment doe!
Alles is een proces en van tevoren weet je nooit waar jouw weg heen leidt. Ik neem je graag mee in een terugblik over het afgelopen jaar, want: Hoera!! Upenda één jaar!

Read More Β»
Cynthia Kunst

Waar we samen aan gaan werken

Ik leg je in deze blog graag uit wat de insteek van de gesprekken zal zijn en waarom, als je ervoor kiest om met mij te gaan samenwerken bij jouw persoonlijke ontwikkeling. en waarom en waarom. We gaan samen werken aan twee punten.

Read More Β»
Cynthia Kunst

De Herfst: jouw Schemertijd

De herfst doet zijn intrede, de dagen worden korter en de lichte dagen gaan over naar overwegend donkere dagen. De natuur trekt zich terug en neemt de tijd voor haar transitie. Een proces om in het voorjaar opnieuw in bloei te kunnen staan. Een proces dat tijd in beslag neemt en waarvan de uitkomst nog onbekend is.

Read More Β»